De start van een nieuw jaar!

Beste allemaal,

Vandaag de eerste start weer gemaakt van dit jaar!!

Of je nu een week niet vliegt of 2 maanden; het maakt qua routine geen verschil. Tenslotte verleer je fietsen en schaatsen ook niet.

Minder interessant is het feit dat mijn startveld van vorig jaar omgeploegd is en er nu maïs verbouwd wordt. Ik moet het dus nu doen met een wat kleiner terrein. Dit ligt wat ongelijker en de dreef er naar toe is een diep trekkerspoor, waar de trolley overheen gesleept moet worden. Dus dat betekent een stukje fitness vooraleer ik het luchtruim kan kiezen!

Maar als rasechte piloot heb ik dat er graag voor over!

Anyway, ik heb het nieuwe vliegseizoen weer ingeluid en hopelijk gaan er dit jaar nog vele gedenkwaardige vluchten volgen.

Wie voelt voor een spannende belevenis, laat maar horen!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *